Instructori Licențiați

Chestionare online

0
Ani de experienta
0
Studenți promovați

Categorii AM, A1, B

Școala Zara

Informații utile

Vezi instructori și mașini

Magyari Levente

Magyari Levente

INSTRUCTOR

Citroen C3 – diesel

Brândușoiu Dan

Brândușoiu Dan

INSTRUCTOR

Volkswagen Polo – diesel

Cristescu Cornel

Cristescu Cornel

INSTRUCTOR

Renault Laguna – Diesel

Petru Binder

Petru Binder

INSTRUCTOR

Volkswagen Golf – benzină

Jiva Iovanovici

Jiva Iovanovici

INSTRUCTOR

Citroen C3 – benzină

Cristian Popescu

Cristian Popescu

INSTRUCTOR

Mercedes A Class – Diesel

Întrebari frecvente

Pentru inscriere aveti nevoie de act de identitate plus copie xerox. Pentru completarea dosarului aveti nevoie de: cazier judiciar, fisa medicala, testul psihologic, chitanta Trezorarie si fisa de scolarizare.

Orele de traseu difera in functie de categorie. La categoria AM – 8 ore, la categoria A1 – 26 ore, la categoria B  – 30 ore.

Durata minima de scolarizare (intre momentul inceperii cursului si momentul examenului) este de 4 saptamani. Modul de organizare a sedintelor de condus ramane la alegerea Dumneavoastra.

Un candidat care a fost respins se poate prezenta din nou dupa cel putin 15 zile

Vizitele medicale si teste psihologice sunt valabile timp de 1 an, iar cazierul timp de 6 luni.

Perioada de valabilitate este de un an de zile. Daca pe parcursul unui an de la absolvirea scolii dvs. nu reusiti sa promovati examenul organizat de Politia Rutiera, atunci dupa un an trebuie sa reluati procesul de pregatire, cu tot ce implica el, inclusiv intocmirea din nou a dosarului (cu toate actele necesare).

Scoala Zara, o scoala pe care te poti baza!

Scoala de soferi ZARA 2005 a fost infiintata in anul 2005. Aici vei gasi un colectiv experimentat, dar tânar din punct de vedere al mentalitatii. Dispunem de o sala dotata corespunzator predarii cursurilor de legislatie rutiera, avand posibilitatea de a va ajuta in insusirea cunostintelor auto. Avem la dispozitie o gama diversificata de autovehicule: Mercedes A Class, Citroen C3, VW Golf, VW Polo.

Oferim scolarizarea pentru categoriile AM, A1 si B, atat prin parcul de automobile cat si salile de curs in care se insusesc cunostintele teoretice de legislatie auto. Inca de la infiintare Scoala de soferi Zara a prezentat un partener de incredere pentru cei care doresc sa obtina permisul de conducere. Acest lucru se reflecta in primul rand in gradul de promovabiliate al cursantilor.

O echipa profesionista si experimentata a carei multumire provine din gradul de promovabilitate al candidatilor si comportamentul rutier corespunzator al conducatorilor auto nou formati.

Profesor legislatie rutiera: BRANDUSOIU DAN

Medic de prim-ajutor: dr. MAKAI MIHAELA

Ne găsești aici

Program

Program Secretariat:

Luni – Vineri: 09:00 – 17:00

Cursuri teoretice:
Luni – Vineri: 09:00-17:00

Instruire practica:
Luni-Sambata: program flexibil (in functie de programul cursantului)