Despre noi

Scoala de soferi ZARA 2005 a fost infiintata in anul 2005. Aici vei gasi un colectiv experimentat, dar tânar din punct de vedere al mentalitatii. Dispunem de o sala dotata corespunzator predarii cursurilor de legislatie rutiera, avand posibilitatea de a va ajuta in insusirea cunostintelor auto. Avem la dispozitie o gama diversificata de autovehicule: Peugeot 307 CC, Mercedes A Class, Citroen C3, VW Golf, VW Polo, Dacia Logan, Daewoo Matiz.

Oferim scolarizarea pentru categoriile AM, A1 si B, atat prin parcul de automobile cat si salile de curs in care se insusesc cunostintele teoretice de legislatie auto. Inca de la infiintare Scoala de soferi Zara a prezentat un partener de incredere pentru cei care doresc sa obtina permisul de conducere. Acest lucru se reflecta in primul rand in gradul de promovabiliate al cursantilor.

O echipa profesionista si experimentata a carei multumire provine din gradul de promovabilitate al candidatilor si comportamentul rutier corespunzator al conducatorilor auto nou formati.

Profesor legislatie rutiera: Marius Nicoara

Medic de prim-ajutor: dr. MAKAI MIHAELA

Instructori auto :